Startdagen Kwartiermakers  

16, 19, 20, 21, 22, 23, 26 en 27 augustus 2019 | 10u00 - 16u00

OPGELET: u kunt enkel inschrijven voor deze startdagen indien uw school geselecteerd is voor het leesproject - wij laten 100 nieuwe scholen toe volgend schooljaar, deze 100 scholen zijn ondertussen geselecteerd en gecontacteerd. Aanmelden gebeurde eerder dit schooljaar met een motivatiebrief en engagementsverklaring. (voor meer info: info@willewete.be)

Prijs: € 99 per deelnemer, inclusief catering met broodjeslunch, syllabus, goodiebag en kinderboek naar keuze uit de Clavis conceptwinkel (ter waarde van maximaal € 20). U ontvangt de campagnematerialen van Kwartiermakers: klasmaterialen, posters, stickers en werkbladen voor alle klassen. U ontvangt ook een gratis boekenpakket, gesponsord door de kinderboekenuitgevers.

Navormer: Daniëlle Daniëls

Locatie: Willewete educatief centrum, Herkenrodeabdij 4b, 3511 Hasselt (ruime gratis parking)


Voor:

Uitsluitend voor de 100 nieuwe Kwartiermakersscholen die in het schooljaar 2019-2020 voor het eerst instappen in het leesproject Kwartiermakers. Wij verwachten minimum 1 en maximum 3 deelnemers per school.


Aandachtspunten:

  • ·         hoe implementeer je Kwartiermakers succesvol in jouw school?

  • ·         hoe oogst je positieve ervaringen en wat zijn eventuele valkuilen?

  • ·         boeiende werkvormen

  • ·         toelichting bij de campagnematerialen voor alle klassen

  • ·         toelichting bij het boekenpakket

Inhoud:

U bent van harte welkom op de startdag van het leesproject Kwartiermakers.  Uw team maakt zich sterk om elke dag een kwartier te lezen met de kinderen. Hoe pak je dit succesvol aan? Hoe hou je alle collega’s gemotiveerd? Hoe krijg je alle leerlingen aan het lezen? Hoe betrek je ouders op een positieve manier? Tijdens deze boeiende startdag, die geleid wordt door leesbevorderaar Daniëlle Daniëls, krijg je heel veel input en tips om het leesproject op een succesvolle manier te implementeren in jouw school.

INSCHRIJVINGSFORMULIER: