Startdagen Kwartiermakers - jaar 4 & 5

1, 4 en 11 oktober 2019 | 10u00 - 16u00

Prijs: € 120 per deelnemer, inclusief catering met broodjeslunch, syllabus, goodiebag en kinderboek naar keuze uit de Clavis conceptwinkel (ter waarde van maximaal € 20). U ontvangt voor alle klassen NIEUWE campagnematerialen van Kwartiermakers: nieuwe posters, nieuwe stickers, nieuwe werkmaterialen.

Navormer: Daniëlle Daniëls

Locatie: Willewete educatief centrum, Herkenrodeabdij 4b, 3511 Hasselt (ruime gratis parking)


Voor:

Voor de 150 Kwartiermakersscholen die aan het vierde en vijfde schooljaar Kwartiermakers starten (voor het eerst ingestapt in het leesproject in schooljaar 2015-2016 en 2016-2017)


Aandachtspunten:

  • nieuwe en inspirerende leeswerkvormen

  • toelichting bij de nieuwe klasmaterialen

  • aanbevelingen naar aanleiding van PIRLS

  • uitwisseling en netwerking met andere kwartiermakers

  • tips rond auteursbezoeken op school

Educatief centrum Willewete blijft de scholen ondersteunen in het leesproject Kwartiermakers. Op deze startdag voor het vierde en vijfde schooljaar ontvangt u nieuwe campagnematerialen voor de hele school en krijgt u weer heel wat boeiende en inspirerende input, werkvormen en tips aangereikt om het leesproject succesvol te kunnen verderzetten en verankeren in uw school.

Daniëlle Daniëls reikt u nieuwe leeswerkvormen aan en deelt met u bevindingen en aanbevelingen rond begrijpend lezen, naar aanleiding van het PIRLS-onderzoek. U krijgt de kans om zelf ook ideeën en ervaringen uit te wisselen met de andere Kwartiermakers. Want sharing is caring..

INSCHRIJVINGSFORMULIER: