Startdagen Kwartiermakers - jaar 3  

10, 13, 17 en 20 september 2019 | 10u00 - 16u00

Prijs: € 120 per deelnemer, inclusief catering met broodjeslunch, syllabus, goodiebag en kinderboek naar keuze uit de Clavis conceptwinkel (ter waarde van maximaal € 20). U ontvangt voor alle klassen de NIEUWE campagnematerialen van Kwartiermakers: nieuwe posters, nieuwe stickers, nieuwe werkmaterialen.

Navormer: Daniëlle Daniëls

Locatie: Willewete educatief centrum, Herkenrodeabdij 4b, 3511 Hasselt (ruime gratis parking)


Voor:

Voor de 100 Kwartiermakersscholen die aan het derde schooljaar Kwartiermakers starten (voor het eerst ingestapt in het leesproject in schooljaar 2017-2018)


Aandachtspunten:

  • nieuwe en inspirerende leeswerkvormen

  • toelichting bij de nieuwe klasmaterialen

  • aanbevelingen naar aanleiding van PIRLS

  • uitwisseling en netwerking met andere kwartiermakers

  • tips voor de Jeugdboekenmaand (thema kunst)

Educatief centrum Willewete blijft de scholen ondersteunen in het leesproject Kwartiermakers. Op deze startdag voor het derde schooljaar ontvangt u nieuwe campagnematerialen voor de hele school en krijgt u weer heel wat boeiende en inspirerende input, werkvormen en tips aangereikt om het leesproject succesvol te kunnen verderzetten, verdiepen en nog meer te verankeren in uw school

Daniëlle Daniëls reikt u nieuwe leeswerkvormen aan en deelt met u bevindingen en aanbevelingen rond begrijpend lezen, naar aanleiding van het PIRLS-onderzoek. U krijgt de kans om zelf ook ideeën en ervaringen uit te wisselen met de andere Kwartiermakers. Want sharing is caring..

INSCHRIJVINGSFORMULIER: