Startdagen Kwartiermakers - jaar 3  

10, 13, 17 en 20 september 2019 | 10u00 - 16u00

Prijs: € 120 per deelnemer, inclusief catering met broodjeslunch, syllabus, goodiebag en kinderboek naar keuze uit de Clavis conceptwinkel (ter waarde van maximaal € 20). U ontvangt voor alle klassen de NIEUWE campagnematerialen van Kwartiermakers: nieuwe posters, nieuwe stickers, nieuwe werkmaterialen.

Navormer: Daniëlle Daniëls

Locatie: Willewete educatief centrum, Herkenrodeabdij 4b, 3511 Hasselt (ruime gratis parking)


Voor:

Voor de 100 Kwartiermakersscholen die aan het derde schooljaar Kwartiermakers starten (voor het eerst ingestapt in het leesproject in schooljaar 2017-2018)


Aandachtspunten:

  • nieuwe en inspirerende leeswerkvormen

  • toelichting bij de nieuwe klasmaterialen

  • aanbevelingen naar aanleiding van PIRLS

  • uitwisseling en netwerking met andere kwartiermakers

  • tips voor de Jeugdboekenmaand (thema kunst)

Educatief centrum Willewete blijft de scholen ondersteunen in het leesproject Kwartiermakers. Op deze startdag voor het derde schooljaar ontvangt u nieuwe campagnematerialen voor de hele school en krijgt u weer heel wat boeiende en inspirerende input, werkvormen en tips aangereikt om het leesproject succesvol te kunnen verderzetten, verdiepen en nog meer te verankeren in uw school

Daniëlle Daniëls reikt u nieuwe leeswerkvormen aan en deelt met u bevindingen en aanbevelingen rond begrijpend lezen, naar aanleiding van het PIRLS-onderzoek. U krijgt de kans om zelf ook ideeën en ervaringen uit te wisselen met de andere Kwartiermakers. Want sharing is caring..


10 en 13 september zijn VOLZET. Inschrijven kan nog voor 17 en 20 september.

INSCHRIJVINGSFORMULIER: